Kumaha tingkat roh jalan

Pipah tingkat tina tingkat sumanget dijieunna tina kaca. Tembok jero tina tube tingkat mangrupakeun permukaan melengkung kalawan radius tangtu curvature. tabung ngandung cair. Lamun tingkat ieu tilted, gelembung di tube tingkat move ka ahir tingkat pikeun nangtukeun posisi tingkat. Nu leuwih gede di radius curvature tina témbok jero tina tingkat roh, nu leuwih luhur resolusi, jeung leuwih leutik ti radius curvature, anu nurunkeun resolusi nu. Ku alatan éta, radius curvature tina tingkat sumanget nangtukeun akurasi tina tingkat sumanget. Tingkat sumanget utamana dipaké pikeun mariksa éta flatness, straightness, verticality na posisi horizontal ti instalasi parabot rupa parabot mesin sarta workpieces. Utamana lamun ngukur verticality, nu tingkat magnét bisa diserep dina beungeut kerja nangtung tanpa rojongan manual, nu ngurangan inténsitas kuli sarta avoids kasalahan ukur disababkeun ku radiasi panas awak manusa pikeun tingkat nu.

Handap tur samping tina tingkat roh anu katuhu-angled strukturna mibanda panjang 2000mm, sarta akurasi umumna (0.02-0.025) mm / m. Lamun pamaké ngabogaan syarat husus, bisa ngaropéa individual. Struktur zeroing tina tingkat roh anu unik, dibandingkeun jeung struktur konvensional: 1. Gampang nol. 2. Saatos adjustment, posisi enol henteu gampang pikeun robah. Ditémbongkeun saperti dina Gambar 1. Lamun handap alur V-ngawangun sahiji rotates tingkat sumanget sabudeureun inti sumbu pikeun 5 kali, upami gelembung mindahkeun, anjeun tiasa minuhan sarat kucara nyaluyukeun nu screw 2. item ieu geus disaluyukeun dina pabrik sarta sacara umum unchanged.

Struktur tingkat sumanget variasina luyu jeung klasifikasi di. Pigura tipe tingkat sumanget ieu umumna diwangun ku awak tingkat sumanget utama, hiji tingkat horizontal, hiji cecekelan adiabatic, tingkat utama, piring panutup sarta alat adjustment nol. Tingkat pangawasa umumna diwangun ku awak tingkat, piring panutup, tingkat utama sarta alat adjustment nol.

Tingkat sumanget ngagunakeun tingkat sumanget salaku alat ukur pikeun ngukur jeung maca elemen. tingkat nu mangrupakeun tube kaca disegel, sarta bagian longitudinal tina beungeut beulah jero nyaéta permukaan arc sirkular jeung radius tangtu curvature. Pipah sagelas tingkat nu geus ngeusi cairan ku koefisien viskositas low, kayaning alkohol, éter jeung campuran na. Bagian tanpa cairan ieu biasana disebut gelembung tingkat. Aya hubungan tangtu antara radius curvature sahiji bagian longitudinal tina beungeut batin tina tube sagelas jeung nilai kalulusan. Numutkeun hubungan ieu, nu inclination tina pesawat diukur bisa diukur.


Pos waktos: Jan-09-2020