Industry News

 • Cilat janë llojet e nivelit shpirt

  1 .. Klasifikimi sipas parimit të punës (1) niveli shpirt Mekanike niveli Mekanike mund të ndahet në tre lloje: të nivelit të bar (e njohur edhe si nivel montues), të nivelit kornizë dhe të nivelit të grupit. Ata janë treguar nga flluskë nivel, kështu që niveli mekanike është quajtur edhe niveli i nivelit ose typ flluskë ...
  Lexo më shumë
 • Si niveli shpirt punon

  Tub Niveli i nivelit të Frymës është bërë prej qelqi. Muri i brendshëm i tubit të nivelit të është një sipërfaqe të lakuar me një rreze të caktuar të lakim. Tubi përmban likuid. Kur niveli është tilted, flluska në lëvizje të nivelit tub deri në fund të nivelit për të përcaktuar pozicionin e nivelit. Sa më e madhe ...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë metodat e inspektimit të nivelit?

  Një nivel është një mjet i përbashkët matës për matjen e kënde të vogla. Në industrinë mekanike dhe të prodhimit instrument, ajo është përdorur për të matur prirjen Angle në krahasim me pozicion horizontal, të planeness dhe straightness e udhëzues hekurudhor të pajisjeve mjet makine, pozicion horizontal ...
  Lexo më shumë