Si niveli shpirt punon

Tub Niveli i nivelit të Frymës është bërë prej qelqi. Muri i brendshëm i tubit të nivelit të është një sipërfaqe të lakuar me një rreze të caktuar të lakim. Tubi përmban likuid. Kur niveli është tilted, flluska në lëvizje të nivelit tub deri në fund të nivelit për të përcaktuar pozicionin e nivelit. Sa më e madhe rrezja e lakimit të murit të brendshëm të nivelit shpirtërore, aq më i lartë rezolutë, dhe më e vogël rrezja e lakimit, të ulët rezolutë. Prandaj, rrezja e lakimit të nivelit të shpirtrave përcakton saktësinë e nivelit të shpirtrave. Niveli shpirt është përdorur kryesisht për të inspektuar vendosmëri, straightness, verticality dhe pozicionin horizontal të pajisjeve instalimit të mjeteve të ndryshme të makinës dhe veglave. Sidomos kur matjen verticality, niveli magnetike mund të absorbohet në sipërfaqe vertikale duke punuar pa mbështetje manuale, e cila redukton intensitetin e punës dhe shmang gabimet e matjes shkaktuar nga rrezatimi ngrohjes e trupit të njeriut në nivel.

Anën e poshtme dhe të nivelit të Shpirtit janë strukturat kënddrejtë me një gjatësi prej 2000mm, dhe saktësia është përgjithësisht (,02-,025) mm / m. Në qoftë se përdoruesi ka kërkesa të veçanta, ajo mund të personalizohet individualisht. Struktura zeroing i nivelit shpirt është unik, krahasuar me strukturën konvencionale: 1. lehtë për të zero. 2. Pas rregullimit, pozicioni zero nuk është e lehtë për të ndryshuar. Siç tregohet në Figurën 1. Kur V-formë zakon fund të rrotullohet e nivelit frymë rreth bërthamës boshtit për 5 herë, në qoftë flluska të lëvizin, ju mund të plotësojnë kërkesat, duke rregulluar vidë 2. Ky artikull është përshtatur në fabrikë dhe në përgjithësi është i pandryshuar.

Struktura e nivelit shpirt ndryshon sipas klasifikimit. Niveli Shpirti tipit kornizë përbëhet në përgjithësi nga një trup nivelit shpirti kryesor, një nivel horizontal, një dorezë adiabatic, një nivel kryesore, një pjatë të mbuluar dhe një pajisje të rregullimit zero. Niveli sundimtari është i përbërë zakonisht nga një trup nivel, një pjatë të mbuluar, një nivel kryesore dhe një pajisje të rregullimit zero.

Niveli Fryma përdor një nivel shpirt si një mjet matës për matjen dhe lexim elemente. Niveli është një tub qelqi vulosur, dhe seksioni gjatësore e sipërfaqes së brendshme është një sipërfaqe rrethore hark me një rreze të caktuar të lakim. Tubi qelqi i nivelit të mbushet me një lëng me një koeficient ulët të viskozitetit, të tilla si alkool, eter dhe përzierje të saj. Pjesa e pa lëngshme është quajtur zakonisht një flluskë nivel. Ekziston një lidhje të caktuar midis rrezja e lakimit të seksionit gjatësor të sipërfaqen e brendshme të tub qelqi dhe vlerës diplomimit. Sipas kësaj marrëdhënieje, prirja e avionit të matur mund të matet.


Ora Post: Jan-09-2020