aplikimi aplikimi

rreth nesh rreth nesh

SHANGHAI Jiabei Instrumente Company themeluar në vitin 2003, është një ndërmarrje e integruar të kërkimit dhe zhvillimit, prodhimin dhe shitjen e produkteve të lazer për industrinë e studimit të tokës. Produktet tona përfshijnë nivelet lazer, modulet lazer, laser pointers dhe disa pajisje të tjera të ngjashme në ndërtim. E vendosur në qytetin modern të Shangait e cila është edhe një nga qytet më të bukur dhe me ndikim në Kinë.

Laser Niveli

Produktet e paraqitura Produktet e paraqitura

lajmet e fundit lajmet e fundit

 • Laser Niveli
 • Laser Niveli
 • Laser Niveli
 • Cilat janë llojet e nivelit shpirt

  1 .. Klasifikimi sipas parimit të punës (1) niveli shpirt Mekanike niveli Mekanike mund të ndahet në tre lloje: të nivelit të bar (e njohur edhe si nivel montues), të nivelit kornizë dhe të nivelit të grupit. Ata janë treguar nga flluskë nivel, kështu që niveli mekanike është quajtur edhe niveli i nivelit ose lloj flluskë. Niveli Spirit. Niveli Shpirti rrip është një drejtkëndëshe instrument matës nivel me një sipërfaqe bazë matjen, dhe flluskë niveli është fikse ose mund të rregullohen në lidhje me bazë matjen surfa ...

 • Si niveli shpirt punon

  Tub Niveli i nivelit të Frymës është bërë prej qelqi. Muri i brendshëm i tubit të nivelit të është një sipërfaqe të lakuar me një rreze të caktuar të lakim. Tubi përmban likuid. Kur niveli është tilted, flluska në lëvizje të nivelit tub deri në fund të nivelit për të përcaktuar pozicionin e nivelit. Sa më e madhe rrezja e lakimit të murit të brendshëm të nivelit shpirtërore, aq më i lartë rezolutë, dhe më e vogël rrezja e lakimit, të ulët rezolutë. Prandaj, rrezja e lakimit të s ...

 • Cilat janë metodat e inspektimit të nivelit?

  Një nivel është një mjet i përbashkët matës për matjen e kënde të vogla. Në industrinë mekanike dhe të prodhimit instrument, ajo është përdorur për të matur prirjen Angle në krahasim me pozicion horizontal, të planeness dhe straightness e udhëzues hekurudhor të pajisjeve mjet makine, pozicion horizontal dhe pozicion vertikal e instalimin e pajisjeve, etj tjetër, unë do shpjegojë njohuritë e nivelit në detaje. 1. Një hyrje e shkurtër në nivelin e nivelit A është një mjet i përbashkët matës për matjen e vogla ...