апликација апликација

за нас за нас

ШАНГАЈ JIABEI ИНСТРУМЕНТИ компанија основана во 2003 година, е интегриран претпријатие за истражување и развој, производство и продажба на ласерските производи за премер на земјиште индустрија. Нашите производи вклучуваат ласерски нивоа, ласерски модули, ласерски покажувачи и некои други слични додатоци во градежништвото. Се наоѓа во модерниот град Шангај, што е исто така еден од најубавите и влијателен град во Кина.

ласерски Ниво

Избрана Производи Избрана Производи

најновите вести најновите вести

 • ласерски Ниво
 • ласерски Ниво
 • ласерски Ниво
 • Она што се видовите на либела

  1 .. Класификација според принципот на работа (1) Механички дух ниво ниво Механички може да се подели во три вида: ниво бар (исто така познат како монтер ниво), на ниво на рамка и групно ниво. Тие се означени со ниво меур, така механички ниво е исто така, повика на ниво или ниво тип меур. дух ниво. Нивото на лента дух е мерење на нивото на инструмент со правоаголна основа за мерење на површина, и меур ниво е фиксна или може да се прилагоди во однос на база мерење surfa ...

 • Како ниво духот работи

  цевка на ниво на ниво на духот е направен од стакло. На внатрешниот ѕид на цевка ниво е криви површина со одреден радиус на заобленост. Цевката содржи течност. Кога нивото е навалена, на меурчиња во потегот на ниво цевката до крајот на ниво за да се утврди позицијата на ниво. Колку е поголем радиус на заоблување на внатрешниот ѕид на ниво на духот, толку поголема резолуција, а помали радиус на кривина, толку е помала резолуција. Затоа, радиусот на кривината на с ...

 • Кои се методите инспекција на ниво?

  А ниво е заеднички мерење алатка за мерење на мали агли. Во машинската индустрија и производство на инструмент, тој се користи за мерење на склоност агол во однос на хоризонталната позиција, planeness и правост на шината на машина алатка опрема, хоризонтална положба и вертикалната положба на инсталација на опремата, итн Следно, ќе објасни познавање на ниво во детали. 1. Краток вовед на ниво на ниво А е заеднички мерење алатка за мерење на мали ...