Carane tingkat roh dianggo

Tabung tingkat saka tingkat roh digawe saka kaca. Tembok utama saka tabung tingkat punika lumahing sudhut mlengkung karo radius tartamtu saka lengkungan. tabung ngandhut Cairan. Nalika tingkat wis diiringake, umpluk ing tabung tingkat pindhah menyang mburi tingkat kanggo nemtokake posisi tingkat. Sing luwih gedhe ing radius lengkungan tembok utama saka tingkat roh, ing résolusi sing luwih, lan cilik ing radius lengkungan, ing ngisor resolusi. Mulane, ing radius lengkungan tingkat roh nemtokake akurasi tingkat roh. Ing tingkat roh utamané dipigunakaké kanggo mrekso flatness, straightness, verticality lan posisi horisontal instalasi peralatan saka macem-macem mesin pribadi lan workpieces. Utamané nalika ngukur verticality, ing tingkat Magnetik bisa digunakke ing lumahing digunakake vertikal tanpa manual, kang nyuda kakiyatan pegawe lan ngindari kesalahan Takeran disebabake radiation panas awak manungsa kang kanggo tingkat.

Ing ngisor lan sisih tingkat roh sing tengen-angled struktur kanthi dawa 2000mm, lan akurasine umume (0.02-0.025) mm / m. Yen pangguna wis syarat khusus, iku bisa selaras individu. Struktur zeroing saka tingkat roh punika unik, dibandhingake karo struktur conventional: 1. Gampang kanggo nul. 2. Sawise imbuhan, posisi nul ora gampang kanggo owah-owahan. Nalika ditampilake ing tokoh 1. Nalika ngisor alur V-shaped saka rotates tingkat roh watara inti sumbu kanggo 5 kaping, yen umpluk mindhah, sampeyan bisa syarat kanthi ngatur meneng 2. révisi iki wis diatur ing pabrik lan iku umume panggah.

Struktur tingkat roh beda-beda gumantung miturut klasifikasi. Pigura jinis tingkat roh umume dumadi saka awak tingkat roh utama, tingkat horisontal, nangani adiabatic, tingkat utama, sing tutup piring lan piranti imbuhan nul. Ing tingkat panguwasa umume dumadi saka awak tingkat, sing tutup piring, tingkat utama lan piranti imbuhan nul.

Ing tingkat roh migunakake tingkat roh minangka alat ukur kanggo ukuran lan maca unsur. tingkat punika tabung kaca, Hodjorolo, lan bagean longitudinal saka lumahing utama iku lumahing busar bunder karo radius tartamtu saka lengkungan. Tabung kaca tingkat kapenuhan karo Cairan karo koefisien viskositas kurang, kayata alkohol, ether lan dicampur sawijining. Sisih tanpa Cairan biasane disebut gelembung tingkat. Ana hubungan tartamtu antarane Radius saka lengkungan ing bagean longitudinal saka lumahing utama tabung kaca lan nilai lulusan. Miturut hubungan iki, karep saka bidang diukur bisa diukur.


Post wektu: Jan-09-2020